Csere, visszatérítés és szavatosság

Csere és visszatérítés:

A megvásárolt terméket 14 napon belül van lehetőséged cserélni vagy visszaküldeni. Mindkét esetben kizárólag sértetlen és eredeti állapotban visszaküldött terméket tudok elfogadni, számla ellenében.

 

Szavatosság:

Minden ékszerre 3 hónap szavatosság vonatkozik. Hiba esetében 3 hónapon belül térítésmentesen megjavítom a vásárolt ékszert. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákért, sérülésekért nem vállalok felelősséget, ebben az esetben az ingyenes javítás lehetősége érvényét veszti.

 

Felhívom a figyelmed, hogy a Moono ékszerek divatékszerek. A 151/2003. kormányrendelet alapján az ékszerek nem minősülnek tartós fogyasztási cikknek, ezért ezekre a termékekre garancia nem vonatkozik. Viszont szavatosságot vállalok a gyártási folyamat során keletkezett hibákra. Szavatosság esetén az Eladó azért vállal felelősséget, hogy eladáskor hibátlan terméket adott át a Vevőnek, azaz nincs a terméknek olyan rejtett hibája, ami csak később fog kiderülni. Szavatossági igényed az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal (számla) érvényesítheted.

 

Szavatosság nem érvényesíthető az alábbi esetekben:

• Nem rendeltetésszerű használat, a fogyasztó hibájából vagy durva, gondatlan kezelés miatt bekövetkezett sérülések (törés, szakadás, vízzel való érintkezés hatására fellépő oxidáció, elszíneződés, stb.).

• Erős vegyszerek, vegyi anyagok (pl.: parfüm, hajlakk, szappan, egyéb kozmetikumok) hatására az ékszer felületén bekövetkezett elváltozás (elszíneződés, maródás).

• Mindennapi használatból adódó sérülések (karcolódás, kopás)

Egyedi kötél, zsinór és ásványékszerek, antiallergén, nemesacél fém szerelékek felhasználásával.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Moono Jewelry Design