Fizetés és szállítás

Fizetés:

A megrendelésed végösszegét banki előre utalással tudod rendezni. Az utaláshoz szükséges minden információt megtalálsz a honlapon és a rendelést visszaigazoló e-mailben. A számla a csomagban a termékkel együtt érkezik.

 

Bankszámlaszám: OTP Bank: 11732071-23257832

Név: Schandl Nikolett E.V.

A közleményben kérlek tüntesd fel az e-mailben kapott rendelési azonosítót.

 

Szállítás:

Házhoszállítás FoxPosttal vagy Magyar Postán keresztül történik. A rendelésed mérettől függően légpárnás borítékban, vagy dobozban, elsőbbségi küldeményként érkezik majd hozzád.​

Postaköltség minden rendelés esetén egységesen 990 Ft.

Elkészítési idő

Az ékszerek egy része nem áll folyamatosan rendelkezésre készletről, ezeket rendelés leadása és az elutalt vételár beérkezése után egyedileg készítem, ezért az elkészítési idő 2-5 munkanap. Csak ezután tudom postázni az ékszereket. Kérlek a megrendelésnél ezt vedd figyelembe.

 

Sürgős lenne a rendelésed?

Ebben az esetben természetesen igyekszem hamarabb elkészíteni az ékszereket. Rendelés leadása előtt írj üzenetet a Kapcsolat oldalon vagy a hello@moonojewelry.com e-mail címre, és egyeztetünk a részletekről.

Csere, visszatérítés és szavatosság

Csere és visszatérítés:

A megvásárolt terméket 14 napon belül van lehetőséged cserélni vagy visszaküldeni. Mindkét esetben kizárólag sértetlen és eredeti állapotban visszaküldött terméket tudok elfogadni, számla ellenében.

 

Szavatosság:

Minden ékszerre 3 hónap szavatosság vonatkozik. Hiba esetében 3 hónapon belül térítésmentesen megjavítom a vásárolt ékszert. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákért, sérülésekért nem vállalok felelősséget, ebben az esetben az ingyenes javítás lehetősége érvényét veszti.

 

Felhívom a figyelmed, hogy a Moono ékszerek divatékszerek. A 151/2003. kormányrendelet alapján az ékszerek nem minősülnek tartós fogyasztási cikknek, ezért ezekre a termékekre garancia nem vonatkozik. Viszont szavatosságot vállalok a gyártási folyamat során keletkezett hibákra. Szavatosság esetén az Eladó azért vállal felelősséget, hogy eladáskor hibátlan terméket adott át a Vevőnek, azaz nincs a terméknek olyan rejtett hibája, ami csak később fog kiderülni. Szavatossági igényed az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal (számla) érvényesítheted.

 

Szavatosság nem érvényesíthető az alábbi esetekben:

 • Nem rendeltetésszerű használat, a fogyasztó hibájából vagy durva, gondatlan kezelés miatt bekövetkezett sérülések (törés, szakadás, vízzel való érintkezés hatására fellépő oxidáció, elszíneződés, stb.).

 • Erős vegyszerek, vegyi anyagok (pl.: parfüm, hajlakk, szappan, egyéb kozmetikumok) hatására az ékszer felületén bekövetkezett elváltozás (elszíneződés, maródás).

 • Mindennapi használatból adódó sérülések (karcolódás, kopás)

Használati útmutató

A Moono ékszerek nemesacél elemek felhasználával készülnek, hogy kedvenc darabjaid ne színeződjenek el néhány alkalom után. Viszont tartalmaznak sérülékenyebb anyagokat is, ezért kérlek olvasd el az alábbi részletes használati útmutatót, hogy ékszereid hosszú ideig örömet okozzanak Neked.

 

A Moono ékszerek mindennapos használatra alkalmasak a használati útmutató betartása mellett.

 

Rendeltetésszerű használatra vonatkozó szabályok:

 

Ne használd az alábbi esetekben:

 • Fizikai jellegű munkavégzéskor

 • Sportolás, intenzív mozgást igénylő szabadidős tevékenység során

 • Úszás, fürdés, zuhanyozás, kézmosás, mosogatás közben

 • Gyógyfürdőben, uszodában, strandon, szaunázás vagy szolárium közben

 

Óvni kell az alábbiaktól:

 • Vegyi anyagokkal, tisztítószerekkel való érintkezéstől

 • Erős napfénytől, egyéb erős hőhatástól, nedvességtől, mechanikai hatásoktól

 • Bármilyen krémtől, kozmetikumtól, parfümtől

 

Tisztítás: Az ékszerek enyhén nedves, puha ruhával, kendővel tisztíthatóak.

Egyedi kötél, zsinór és ásványékszerek, antiallergén, nemesacél fém szerelékek felhasználásával.

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle

© 2020 Moono Jewelry Design